Business event | presentatie Mission Aviation Fellowship

Graag nodigen wij u uit voor een unieke regioavond van MAF Business Club en de  Business Club van de Reformatorische Omroep. Doordat een uitgezonden staflid van MAF op verlof is en een ondernemer ruimte aanbiedt in zijn bedrijf, doet deze unieke kans zich voor op  D.V. donderdagavond 5 mei in Berkenwoude.

Het belooft een boeiende en inspirerende avond te worden met o.a. Arjan Paas, die samen met zijn vrouw Aartje en gezin woont en werkt voor MAF in Papua Nieuw Guinea. De hoge en steile landingsbanen in de bergen in combinatie met het steeds wisselende weer maken het tot één van de gevaarlijkste landen om als piloot te vliegen.

Meer dan 700 bevolkingsgroepen leven vrijwel geïsoleerd van de buitenwereld met geen of nauwelijks toegang tot het Evangelie, basisgezondheidszorg en onderwijs. Deze groepen zijn niet alleen gescheiden door woonplaats, maar ook door taal, traditionele gewoonten en overtuigingen. MAF vliegt in dit land naar afgelegen landingsbanen om Gods Liefde te delen met deze mensen. In 2015 was Arjan betrokken bij de start van MAF Liberia en heeft ons werk in dit land zien groeien, het land dat MAF Business Club dit jaar ondersteunt.

Nodig gerust ook familie, vrienden en kennissen uit om met u mee te gaan!
Wij hopen u en uw genodigden op donderdagavond 5 mei 2022 te ontmoeten.

Toegang: Vrij, i.v.m. catering graag uiterlijk 22 april doorgeven met hoeveel personen u komt

Aanvang :             19:30 uur, koffie en thee vanaf 19:00 uur

Adres:                   Dorpsstraat 1, 2825 BM Berkenwoude