BCRO/Horeca en Groeizaken Businesscoaching + training

Unieke samenwerking Groeizaken Businesscoaching + training.en Businessclub Reformatorische Omroep BCRO De BCRO biedt de mogelijkheid om de horecaondernemers met een christelijke identiteit met elkaar te verbinden door middel van het BCRO-platform.

BCRO en Groeizaken Businesscoaching + training nodigen u graag uit om deel te nemen aan dit unieke platform, dit om je als christenondernemer te kunnen onderscheiden binnen de horeca.

Welkom BCRO/Horeca Toegevoegde waarde samenwerking Groeizaken Businesscoaching + training en BCRO Even voorstellen…… Als OntwikkelingsPartner bij GroeiZaken maken we ondernemers – T.E.A.M’s en ondernemingen zelfredzaam. Dit resulteert in verbetering van werkbeleving en betere resultaten!

Waar we in geloven…. Dit doen wij omdat wij geloven in individuele kwaliteiten en talenten van mensen. Wij geloven dat iedereen kan bereiken wat hij of zij voor ogen heeft……

Hoe we dit doen…. Ontdek je talenten tijdens een soort treinreis. We vertrekken vanaf jouw perron (vertrekpunt) onderweg naar de door jou gestelde eindbestemming (doelstelling).

Wat we hiervoor inzetten…. Wat we hiervoor inzetten is training, coaching en begeleiding om mensen een fenomenale versie van zichzelf te laten worden. Waarschuwing: Gegarandeerd resultaat!

Waarom deelnemer worden als Horecabedrijf? Naast bekendheid van je Horecabedrijf in het enorme netwerk van de RO, het regelmatig ontmoeten van mede Horeca-ondernemers krijg je GRATIS* aangeboden: Mysteriebezoek t.w.v. € 495,00 op jouw Horecabedrijf. Krijg inzicht in de kwaliteit en verbeter punten van je eigen Horeca bedrijf; als dat geen goede reden is om deelnemer te worden? Welkom bij het BCRO! Wim Wildeboer – op ’t Holt OntwikkelingsPartner @GroeiZaken

Geplaatst op: 14 juli 2016