Doneer en krijg 100% retour

Tegen het einde van het jaar begint het voor u zichtbaar te worden hoe het jaar financieel gelopen is. Als u een positief resultaat heeft geboekt overweegt u wellicht om een gedeelte te doneren. Natuurlijk zouden we het op prijs stellen als u de RO overweegt voor een donatie en geven we u daar graag een advertentiebudget voor terug ter waarde van 100% van uw donatiebedrag!

Adverteren kan via:
– Banner op www.reformatorischeomroep.nl
– Banner op www.bcro.nl
– Banner op de RO radioplayers
– Audioreclame op RO radio 1 en 2
– Videoreclame bij de RO video’s

 

Dubbele inzet donatie
Doordat u advertentietegoed krijgt, kunt u uw donatie dubbel effectief maken: uw advertentietegoed kunt u weer schenken aan een non-profit organisatie!

Gebruik studio’s
Mocht u ge├»nteresseerd zijn om (een deel) van uw advertentietegoed te gebruiken om in onze studio’s een audio- of videoboodschap te maken, neemt u dan contact op met Peter Boele via pboele@bcro.nl.

Hartelijk dank!
Wij danken u vast bij voorbaat voor uw donatie! Door uw steun is het voor ons mogelijk om ons in te kunnen blijven zetten voor onze missie: kwalitatief goede programma’s bieden voor het hele gezin, waarbij de bedding Bijbels verantwoord is. Vanaf nu niet meer alleen radio-, maar ook meer videoprogramma’s.

Geplaatst op: 10 december 2018