Even voorstellen: Adrie van Iwaarden

Graag stellen we Adrie van Iwaarden aan u voor, onze nieuwe relatiebeheerder. Hij gaat met u samen kijken naar wat we als BCRO en leden in huis hebben. Waar liggen uw kansen en wat hebben wij elkaar te bieden?

 

Mijn naam is Adrie van Iwaarden en ik ben gestart als relatiebeheerder voor de BCRO-leden, voor een dag in de week. Als je de rest van mijn werkagenda bekijkt, zul je ontdekken dat ik ondernemers en teams coach om méér te bereiken met mínder moeite.
Want dit is wat ik dagelijks hoor van ondernemers, managers en teams: dat ze met hart en ziel gáán voor hun klanten of cliënten.

En toch… hoe is het dan mogelijk dat je door opstapelende stress, verlammende chaos en frustrerende resultaten dagelijks kostbare motivatie laat weglekken? O, ik zal het even vertalen in het gebruikelijke jargon, zoals “hoge werkdruk”, “bij ons organiseren de teams tegenwoordig zelfstandig” of “nog een tandje erbij”.
Enige herkenning?

En dan wij! Wat hebben we als BCRO en leden met elkaar in huis? Waar liggen volgens u kansen in wat wij elkaar te bieden hebben? Uw suggesties neem ik graag mee in ons plan van aanpak!


Adrie zal in de komende weken contact met alle BCRO-leden opnemen. U wordt van harte uitgenodigd om ook zelf vast een afspraak met hem te maken. U kunt hem bereiken op avaniwaarden@reformatorischeomroep.nl.

Geplaatst op: 19 oktober 2018