(Persbericht) Unieke samenwerking Hoornbeeck College Apeldoorn en BCRO.

APELDOORN – Hoornbeeck College Apeldoorn en de BCRO zijn enige tijd geleden gestart met een unieke samenwerking. Project Vakspecialist. Een excellentieproject waarbij studenten en docenten van de mbo opleiding Junior Accountmanager samenwerken met de BCRO. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een gewaardeerd project Vakspecialist.

Vakspecialist (www.vakspecialist.nu) is een aantal jaar geleden gestart als College Company en inmiddels een geïntegreerd onderdeel van de lespraktijk geworden. Het is een platform voor vakspecialisten die zichzelf kunnen presenteren en door klanten laten reviewen. De studenten zijn erg gemotiveerd. Peter Boele brengt ze de kneepjes van het commerciële vak bij. Hij geniet zichtbaar van het jonge talent en deze unieke samenwerking.

Het leuke aan deze samenwerking is dat studenten die net iets meer uitdaging behoeven, op school bezig zijn met de echte beroepspraktijk. Ze worden door Peter meegenomen naar klanten, en nemen deel aan business events. Een absolute meerwaarde, aldus één van de studenten.

Hoornbeeck College Apeldoorn steekt sterk in op ‘de praktijk in huis’. De landelijk opererende mbo-school werd 14 december jl. voor de negende keer op rij door de MBO Keuzegids uitgeroepen tot beste MBO van Nederland. ‘Ik ben er best een beetje trots op dat ik daarmee mag samenwerken’, aldus Peter Boele, business manager van de BCRO. Er zijn vast meer bedrijven van deze businessclub die hun winst kunnen behalen door de samenwerking te zoeken. Meer weten?

Bezoek onze sites:

https://www.hoornbeeck.nl/apeldoorn/

http://www.vakspecialist.nu/

https://www.bcro.nl/bcro-vakspecialist-hoornbeeck-college/

Geplaatst op: 22 januari 2018